1 2

   Vizualizari despre trecut, prezent si viitor, dezlegari puternice de farmece, de blesteme (energii negative, impacari persoane despartite, ritualuri pentru casatorie, pentru spor in afaceri, purificari ale aurei.


Mama Elena - Regina Magiei Albe   Cunosc cele mai puternice ritualuri, vraji, rugaciuni secrete, leacuri sfinte, descantece vechi de sute de ani. Telefonic, te pot ajuta pe baza datelor tale personale sau a numelui de botez la orice distanta te afli. Aleg cele mai bune leacuri bine potrivite problemelor tale.


   Nu e nimic intamplator. Nici oamenii. Nici iubirea. Si nici dezamagirile. Fiecare iti ofera amintiri sau lectii. Fiecare iti ofera fericire sau dezamagiri.
In viata poti alege oamenii pe care ii lasi in sufletul tau, dar nu poti alege daca sa te iubeasca sau sa iti faca rau. Asta vor alege ei sau o vor face pur si simplu fara sa isi dea seama ca te vor rani.


   Fiecare lectie invatata aduce sine momente de fericire pe care nu le-ai fi trait niciodata daca nu ai fi invatat tot ce trebuia sa inveti. Fiecare lectie te duce mai aproape de acei oameni pe care ii vei putea aprecia la adevarata lor valoare si care te vor aprecia, la randul lor atat cat meriti sa fii apreciata si iubita.


   Nu e nimic intamplator. Viata ne scoate in cale oameni pe care ii iubim, pe uni dintre ei pentru a invata cevam pe altii pentru a avea un sprijin. Viata are metodele ei pentru a ne face sa fim oameni frumosi, responsabili si iubitori. Trebuie doar sa avem incredere ca dezamagirile pe care le traim si oamenii care ne ranesc, ne vor conduce intr-o zi catre acei oameni care vor ramane.


Mama Elena - Regina Magiei Albe


   Elena Laura, clarvazatoare si tamaduitoare te ajuta ca destinul tau sa mearga pe acelasi drum cu tine, te ajuta sa iti rezolvi problemele in dragoste, sa iti gasesti marea iubire si sa afli o solutie la problemele care iti macina linistea de zi cu zi.


   Tamaduitoarea Elena este o clarvazatoare care are grija de sufletul tau, de dorintele tale, te asculta si este inzestrata cu o energie pozitiva pe care o emana folosind-o in activitatile pe care le desfasoara. O clarvazatoare trebuie sa fie inzestrata cu aceste calitati pentru a fi cat mai aproape de sufletul omului si pentru a stii cum sa ii asculte doleantele pentru a-l putea ajuta.


   Detine tainele magiei albe si a adunat in calatoriile sale cele mai puternice ritualuri si descantece pentru a ajuta si rezolva chiar si cele mai grele cazuri. Dezleaga cununiile, readuce linistea sufleteasca chiar si in sufletele cele mai intunecate, dezleaga farmece si blestemele prin ritualuri si descantece sacre.


   Unele persoane care au urmat un ritual pentru purificarea aurei, dezlegare de farmece sau blesteme sau de cununii tin si astazi legatura cu mine telefonic si imi aduc multumirile lor.
Prin binecuvantarea darului de a patrunde in tainele necunoscutului si de a tamadui, precum si a vindeca sufletul si trupul oamenilor cazuti in robia pacatului, a deznadejdei, le-a oferit speranta, puterea si credinta.


   Toate incercarile mele de a aduce la o stare de echilibru energiile corpului uman si nu numai, au la baza credinta in Dumnezeu, rugaciunea si dorinta de a aduce lumina binefacatoare in corpul uman. Nu provoc dureri sau suferinte prin ritualurile pe care le folosesc si incerc pe cat posibil sa am un dialog cat mai pozitiv cu pacientii mei, sa le transmit energie pozitiva si sa ii ajut sa depaseasca acele momente negre ale vietii lor.


   Inca din copilarie mi-am descoperit calitatile paranormale, aveam vise premonitorii sau spuneam pur si simplu tuturor din jurul meu ce o sa li se intample. Toata lumea imi spunea ca sunt vrajitoare, insa mama si bunica mea mi-au luat intotdeauna apararea si m-au sustinunt sa imi cultiv harul cu care am fost inzestrata.


Clarvazatoarea Elena Laura - Regina Magiei Albe


   Sunt o clarvazatoare ce citesc in aura. Sustin ca adevaratul ghicit este atunci cand vezi cu “ochiul mintii”. Sunt foarte credincioasa, cred in Puterea Vindecatoare a lui Dumnezeu si mi-am dedicat viata pentru a lupta impotriva energiilor negative (farmece, blesteme, vraji etc).


   Lucrurile vin de la sine, odata ce ma contactezi telefonic si aplici ceea ce discutam, iti continui propria dezvoltare, nu mai poti sa fii cel/cea care ai fost, ci devii mai vesel(a), mai optimist(a), mai deschis(a), cu alte cuvinte incepi sa te cunosti mai bine, incepi sa scapi de frici si te deschizi catre ceilalti.


   In ultima vreme am tot vazut oameni nefericiti, bolnavi tot mai multi, tristi dincolo de trup si suflet. Cu alte cuvinte oamenii si-au cam pierdut speranta pentru orice.
Vreau sa te ajut sa scapi de toate necazurile din viata ta, de blesteme, de farmece, vreau sa iti spun cum o sa fie viitorul tau. Impreuna putem sa dam un curs fericit destinului tau, toate acestea prin ritualuri si descantece si, in primul rand, prin purificarea aurei.


   Va pot prezice soarta si destinul cu precizie si exactitate prin deschiderea cartilor de tarot, chiar si prin telefon pe baza datelor personale (data nasterii, numele de botez si culoarea ochilor). Noile mele ritualuri pe care le-am preluat cu drag si intelepciune imi dau posibilitatea sa purific sufletele mult mai usor decat in perioada precedenta.


   Ciclurile de energie sunt printre voi si multi m-au cautat pentru a gasi inspiratie sau indrumare.


   Universul functioneaza in moduri ciudate si stie ca sunteti in cautare de raspunsuri. Prin urmare, nu este o coincidenta ca ai gasit siteul meu. Sta in puterile Mele sa te ajut. Munca mea a fost cunoscuta pentru a ajuta, vindeca, dezlega, tamadui si pentru a pune oamenii pe calea cea buna in viata lor cu privire la orice situatie.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Toate vrajile, leacurile, descantecele si rugaciunile mele sunt puternice si nu vor esua. Durata de viata, daca chiar vrei, poate fi a ta. Incepeti sa traiti folosind vrajile mele puternice.
   Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare. I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative....citeste tot


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Aveti acum o sansa unica pentru a va purifica trupul si sufletul si pentru a va rezolva toate problemele.

   Avand o putere si un har divin, Mama Elena lucreaza prin magie alba, descanta pentru dragoste, liniste sufleteasca, succes in afaceri si la examene, vindecarea stresului, impotentei, bolilor de piele. Dezleaga farmece, blesteme, cununii legate, purifica trupul si sufletul....citeste tot


 
 


Descantece ,Ritual TVR,Vrajitoarea Elena TVR, Dezlegari de blesteme, Cununii , Farmece, Vraji , Horoscop, Tarot, Magie Alba, Impreunari de dragoste