1 2

Mama Elena, tamaduitoare din Laurentian Hills ,este inzestrata de Dumnezeu cu harul de a ajuta persoane lipsite de orice speranta, am fost mediatizata la posturi tv, ziare si reviste in Romania si strainatate.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Va pot vedea trecutul, prezentul, viitorul, dezleg cele mai puternice farmece, vraji, blesteme, impreunez persoane despartite, va ajut sa va casatoriti, sa aveti dragoste, noroc, spor, reusite in afaceri, vindec impotenta, alcoolismul, frica.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Cunosc cele mai puternice ritualuri, vraji, rugaciuni secrete, leacuri sfinte, descantece vechi de sute de ani. Telefonic, va pot ajuta pe baza datelor dvs personale sau a numelui de botez la orice distanta va aflati iar rezultatele sunt garantate 100%. Aleg cele mai bune lucrari si leacuri care se potrivesc numai cazului studiat.


   Pentru orice problema aveti, orice intrebare sau mister din viata dumneavoastra, veti avea raspunsul de la unica vrajitoare, clarvazatoare si tamaduitoare Elena, prin cartile magice, mostenite din generatie in generatie, de peste 200 de ani.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Ciclurile de energie sunt printre voi si multi m-au cautat pentru a gasi inspiratie sau indrumare.


   Universul functioneaza in moduri ciudate si stie ca sunteti in cautare de raspunsuri. Prin urmare, nu este o coincidenta ca ati gasit siteul meu. Lasati-ma sa va ajut sa va schimbati viata spunand o vraja sau descantec. Sta in puterile Mele sa va ajut. Munca mea a fost cunoscuta pentru a ajuta, vindeca, dezlega, tamadui si pentru a pune oamenii pe calea cea buna in viata lor cu privire la orice situatie.


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Toate vrajile, leacurile, descantecele si rugaciunile mele sunt puternice si nu vor esua. Durata de viata, daca chiar vrei, poate fi a ta. Incepeti sa traiti folosind vrajile mele puternice.
   Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare. I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative....citeste tot


Mama Elena - Regina Magiei Albe

   Aveti acum o sansa unica pentru a va purifica trupul si sufletul si pentru a va rezolva toate problemele.

   Avand o putere si un har divin, Mama Elena lucreaza prin magie alba, descanta pentru dragoste, liniste sufleteasca, succes in afaceri si la examene, vindecarea stresului, impotentei, bolilor de piele. Dezleaga farmece, blesteme, cununii legate, purifica trupul si sufletul....citeste totIlie Daniel

Ma numesc Ilie Daniel, locuiesc in America si aduc mii de multumiri Reginei Magiei Albe, Vrajitoarea Elena pentru ca m-a dezlegat de vraji si farmece. Am apelat si la alte vrajitoare cunoscute dar n-au avut puterea Vrajitoarei Elena. Ii multumesc din tot sufletul, sa ii dea Dumnezeu sanatate, sa ii ajute si pe altii asa cum m-a ajutat si pe mine.


Daniel Sturzeanu

Ma numesc Dan Sturzeanu si ii multumesc Reginei Magiei Albe, Tamaduitoarea Elena, ca mi-a adus sotia inapoi, care plecase de acasa si o luase pe cai gresite. Prin vrajile de magie alba ale Tamaduitoarei Elena acum suntem o familie implinita si fericita.


Carmen Stoian

Sunt Carmen, din Germania, si ii aduc mii de multumiri Tamaduitoarei si Clarvazatoarei Elena care prin descantecele, leacurile si rugaciunile sale m-a vindecat de psoriazis. Va multumesc din suflet!


Maria Simion

Ma numesc Maria, din Anglia, si ii multumesc Vrajitoarei Elena, ca mi-a scos argintul viu din corp prin magie alba si descantece deoarece aveam vraji si farmece facute. Din cauza vrajilor eram foarte abatut si supărat. Acum sunt un om ce se bucura de viata. Va multumesc!


Vasile Teodor

Sunt Vasile Teodor, si ii aduc mii de multumiri Reginei Magiei Albe, Elena, care mi-a dezlegat cununiile si m-am casatorit. Vrajitoara Elena m-a indrumat catre calea fericirii, va multumesc din suflet!


Cristian Stanciu

Ma numesc Cristi Stanciu si vreau sa-i multumesc Tamaduitoarei Elena, caci mi-a adus sotia inapoi din prima sedinta prin descantece sale de magie alba si rugaciuni puternice. Apelati cu incredere la Tamaduitoarea Elena !


Grigore Ionut

Tin sa-i multumesc Vrajitoarei Elena, ca m-a ajutat prin vrajile si leacurile sale sa am din nou spor in afaceri dupa ce firma de constructii, pe care o conduc, era in pragul falimentului.


Petre Tinu

Petre Tinu din Deva aduce mii de multumiri Tamaduitoarei Elena, pentru ajutorul acordat. Dupa o despartire de 3 ani de sotie plecata in Spania cu un alt barbat mult mai in varsta, dupa doar cateva sedinte, am reusit sa imi reintregesc familia. Eu, sotia si cei doi copii ai nostri, suntem acum foarte fericiti si uniti!

Descantece Laurentian Hills, Dezlegari de blesteme Laurentian Hills, Cununii , Farmece Laurentian Hills, Vraji Laurentian Hills, Horoscop, Tarot Laurentian Hills, Magie Alba Laurentian Hills

Laurentian HillsAlexandriaArad BacauBaia MareBistritaBotosani Brasov Braila BucurestiBuzau Calarasi Cluj NapocaConstantaCraiovaDeva Drobeta Turnu Severin Focsani GalatiGiurgiuIasi Miercurea Ciuc OradeaPiatra Neamt Pitesti Laurentian Hills Rmnicu VlceaResitaSatu MareSfantu GheorgheSibiu Slatina Slobozia Suceava TrgovisteTargu Jiu Targu MuresTimisoara Tulcea VasluiZalau